Υπογραφή Χάρτας Κατά της Κλιματικής Αλλαγής

Υπογραφή Χάρτας Κατά της Κλιματικής Αλλαγής

Η δραστηριότητα των επιχειρήσεων είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης. Ο 21ος αιώνας αναδεικνύει νέους όρους για την οργάνωση των επιχειρήσεων που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά τους.

 

Το ΚΕΒΕ, ως συλλογικός φορέας και εκφραστής των κυπριακών επιχειρήσεων, αναλαμβάνει να προωθήσει μια νέα στρατηγική που στηρίζεται στην ανάπτυξη, διάδοση και εμπέδωση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ως ανταγωνιστικού επιχειρηματικού πλεονεκτήματος και ως συμβολής των επιχειρήσεων στη βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου και στις μεγάλες κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας.

 

 

Υπογραφή Χάρτας Κατά της Κλιματικής Αλλαγής

Για την επίτευξη του στόχου αυτού το ΚΕΒΕ δημιουργεί μια πλατφόρμα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η πλατφόρμα αυτή, η οποία θα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, προωθεί, στηρίζει και διευρύνει το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων της Κύπρου να ενσωματώσουν στη στρατηγική τους ουσιαστικές δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας.

 

Στόχος είναι να βελτιώνουν τις οικονομικές επιδόσειςτους, να ενισχύουν την ικανότητά τους στη διαχείριση κινδύνων και να μεγιστοποιούν το θετικό τους αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Λεπτομέριες Εκδήλωσης
Μήνας:  
Συνθήκη ώρας:  
Ημερομηνία Λήξης:  
Ώρα Λήξης:  
Τοποθεσία: Hilton Park Nicosia - Amathousia Room
Είσοδος: no entrance fee
Διοργανωτές: C.C.C.I. (Cyprus Chamber of Commerce and Industry)
Χορηγοί: CY.T.A. (Cyprus Telecommunications Authority)
Αντώνης Λογίδης "'Η φοίτηση μου στο KOLARIDES INSTITUTE και η επιτυχία μου στο LCCI Higher στην Γ' Γυμνασίου καθόρισε τη μετέπειτα εκπαιδευτική και επαγγελματική μου πορεία."

Αντώνης Λογίδης (ACA, FCA),
Συνέταιρος
Grant Thornton (Cyprus) Ltd
Ζήνωνας Κληρίδης "Συγχαρητήρια για το έργο και επιτυχία του KOLARIDES INSTITUTE το οποίο έχει καθιερωθεί, και σήμερα είναι ένα από τα πλέον γνωστά brand names της Κύπρου. Σας εύχομαι από καρδίας με την νέα τεχνολογία να το κάνετε, γιατί όχι, παγκόσμιο."

Ζήνωνας Κληρίδης,
Λειτουργός ...
Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου "Αν και διαμένω μόνιμα στη Λάρνακα επέλεξα το KOLARIDES INSTITUTE για σίγουρη επιτυχία και διαπίστωσα πως έχει από τους πιο έμπειρους καθηγητές στο είδος τους."

Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου,
Πλήρωμα Αεροσκάφους
Κυπριακές Αερογραμμές
Demetris Rotis "Είμαι έκπληκτος από τις επιτυχίες των φοιτητών σας. Μπράβο!"

Δημήτρης Ροτής,
Δικηγόρος
Andreas Neokleous & Co LLC
Αντώνης Γεωργιάδης "Το KOLARIDES INSTITUTE είναι πολύ βοηθητικό για όσους νέους θέλουν να εργαστούν στον χώρο της λογιστικής."

Αντώνης Γεωργιάδης,
Συνταξιούχος
Κυπριακές Αερογραμμές
Δήμητρα Ελευθερίου "Πολύ καλή και ευκολόχρηστη ιστοσελίδα."

Δήμητρα Ελευθερίου,
Marketing Executive
Fileminders Ltd
Νάκης Τρύφωνος "Πολύ καλή και επαγγελματική ιστοσελίδα."

Νάκης Τρύφωνος,
Head - Physical Security Department
Marfin Laiki Bank
Γεωργία Χειμωνίδου "Η συνεργασία με το KOLARIDES INSTITUTE σε θέματα αναβάθμισης της εταιρικής του ταυτότητας, αποδείχτηκε οφέλιμη και για τα δύο μέρη. Μαζί, καταφέραμε να δώσουμε μια φρέσκια προσέγγιση, του είδη αναγνωρισμένου εταιρικού του ονόματος και προφίλ, χωρίς να αλλοιωθεί η εικόν ...
Ibaa Meibar "Εργαζόμενη στο KOLARIDES INSTITUTE βρήκα ένα κράμα επαγγελματισμού και φιλικότητας. Θαυμάζω τον τρόπο που οι Καθηγητές φέρονται στους φοιτητές με σεβασμό και αγάπη και η Διοίκηση πάντα στοχεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων."

Ibaaa Ghafari Meibar
Administration & ...
Simon Aynedjian "Εξαιρετικής ποιότητας newsletters. Συγχαρητήρια."

Simon Aynehian,
Γενικός Διευθυντής
Emedia Λτδ (μέλος GAP Vasilopoulos Group)
Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου "Τα newsletters σας είναι υψηλής ποιότητας. Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και εξαιρετικές συστάσεις βιβλίων. Καλή συνέχεια!"

Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου,
Sales & Marketing Manager,
Energy Intel Services Ltd
"Πάρα πολύ καλό newsletter! Εκπροσωπεί άψογα την ολιστική προσέγγιση της γνώσης μεσα απο την αγάπη για τα μαθηματικά με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον πολιτισμό και στην εξέλιξη του πνεύματος."

Ελευθερία Ηρακλέους
"Πολύ καλή η ποιότητα της ιστοσελίδας και του newsletter σας!"

Eleonora Krapchetova,

Pennville Holdings Ltd
"Το newsletter του KOLARIDES INSTITUTE έχει πολύ καλά άρθρα."

Στέλιος Στυλιανού

Ισχυ από: EasyConsole | Δημιούργημα της: Dynamic Works