Ε: Γιατί Λογιστική;

Ε: Γιατί Λογιστική;

Είτε μόλις έχετε ξεκινήσει το σχεδιασμό της επαγγελματικής σας ζωής και προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια σταδιοδρομία να ακολουθήσετε , ή έχετε εργαστεί και θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, τότε γιατί να μην εξετάσετε μια καριέρα στη λογιστική;
 
Όλοι οι οργανισμοί, μικροί ή μεγάλοι, σε όλο τον κόσμο, σε κάθε τομέα της απασχόλησης και σε κάθε είδους επιχείρηση, χρειάζονται άτομα που να μπορούν να κατανοήσουν και να διαχειρίζονται τα χρηματοοικονομικά τους. 
Έτσι, επιλέγοντας μια καριέρα ως επαγγελματίας λογιστής θα σας βάλει στη συνολική ζήτηση και θα αποκτήσετε άριστες επαγγελματικές προοπτικές.
 
Μια σταδιοδρομία στα χρηματοοικονομικά, δεν θα σας βάλει σε ένα κουτί, ούτε θα περιορίσει τις επιλογές σας, και με το σωστό τίτλο, θα μπορούσατε να εργαστείτε σε οποιαδήποτε χώρα - η λογιστική είναι ένα από τα λίγα επαγγέλματα που υπερβαίνει τα εθνικά σύνορα. Οι
επαγγελματίες στα χρηματοοικονομικά είναι σε ζήτηση σε χώρους παγκόσμια - από τις Μπαχάμες μέχρι την Κύπρο - έτσι μόλις αποκτήσετε την κατάλληλη πιστοποίηση, είναι λιγότερο ζήτημα το «πού μπορείτε να πάτε;", όσο το «πού θέλετε να πάτε;"
 
Ό,τι φιλοδοξίες και να έχετε για την καριέρα σας, εάν είστε σοβαρά ενδιαφερόμενοι για μια καριέρα ως επαγγελματίας στον χρηματοοικονομικό τομέα, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων λογιστικής. Υπάρχουν αρκετά να επιλέξετε μεταξύ τους. Η επιλογή που κάνετε τώρα θα επηρεάσει τις επιλογές της σταδιοδρομίας σας στο μέλλον.

Αντώνης Λογίδης "'Η φοίτηση μου στο KOLARIDES INSTITUTE και η επιτυχία μου στο LCCI Higher στην Γ' Γυμνασίου καθόρισε τη μετέπειτα εκπαιδευτική και επαγγελματική μου πορεία."

Αντώνης Λογίδης (ACA, FCA),
Συνέταιρος
Grant Thornton (Cyprus) Ltd
Ζήνωνας Κληρίδης "Συγχαρητήρια για το έργο και επιτυχία του KOLARIDES INSTITUTE το οποίο έχει καθιερωθεί, και σήμερα είναι ένα από τα πλέον γνωστά brand names της Κύπρου. Σας εύχομαι από καρδίας με την νέα τεχνολογία να το κάνετε, γιατί όχι, παγκόσμιο."

Ζήνωνας Κληρίδης,
Λειτουργός ...
Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου "Αν και διαμένω μόνιμα στη Λάρνακα επέλεξα το KOLARIDES INSTITUTE για σίγουρη επιτυχία και διαπίστωσα πως έχει από τους πιο έμπειρους καθηγητές στο είδος τους."

Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου,
Πλήρωμα Αεροσκάφους
Κυπριακές Αερογραμμές
Demetris Rotis "Είμαι έκπληκτος από τις επιτυχίες των φοιτητών σας. Μπράβο!"

Δημήτρης Ροτής,
Δικηγόρος
Andreas Neokleous & Co LLC
Αντώνης Γεωργιάδης "Το KOLARIDES INSTITUTE είναι πολύ βοηθητικό για όσους νέους θέλουν να εργαστούν στον χώρο της λογιστικής."

Αντώνης Γεωργιάδης,
Συνταξιούχος
Κυπριακές Αερογραμμές
Δήμητρα Ελευθερίου "Πολύ καλή και ευκολόχρηστη ιστοσελίδα."

Δήμητρα Ελευθερίου,
Marketing Executive
Fileminders Ltd
Νάκης Τρύφωνος "Πολύ καλή και επαγγελματική ιστοσελίδα."

Νάκης Τρύφωνος,
Head - Physical Security Department
Marfin Laiki Bank
Γεωργία Χειμωνίδου "Η συνεργασία με το KOLARIDES INSTITUTE σε θέματα αναβάθμισης της εταιρικής του ταυτότητας, αποδείχτηκε οφέλιμη και για τα δύο μέρη. Μαζί, καταφέραμε να δώσουμε μια φρέσκια προσέγγιση, του είδη αναγνωρισμένου εταιρικού του ονόματος και προφίλ, χωρίς να αλλοιωθεί η εικόν ...
Ibaa Meibar "Εργαζόμενη στο KOLARIDES INSTITUTE βρήκα ένα κράμα επαγγελματισμού και φιλικότητας. Θαυμάζω τον τρόπο που οι Καθηγητές φέρονται στους φοιτητές με σεβασμό και αγάπη και η Διοίκηση πάντα στοχεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων."

Ibaaa Ghafari Meibar
Administration & ...
Simon Aynedjian "Εξαιρετικής ποιότητας newsletters. Συγχαρητήρια."

Simon Aynehian,
Γενικός Διευθυντής
Emedia Λτδ (μέλος GAP Vasilopoulos Group)
Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου "Τα newsletters σας είναι υψηλής ποιότητας. Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και εξαιρετικές συστάσεις βιβλίων. Καλή συνέχεια!"

Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου,
Sales & Marketing Manager,
Energy Intel Services Ltd
"Πάρα πολύ καλό newsletter! Εκπροσωπεί άψογα την ολιστική προσέγγιση της γνώσης μεσα απο την αγάπη για τα μαθηματικά με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον πολιτισμό και στην εξέλιξη του πνεύματος."

Ελευθερία Ηρακλέους
"Πολύ καλή η ποιότητα της ιστοσελίδας και του newsletter σας!"

Eleonora Krapchetova,

Pennville Holdings Ltd
"Το newsletter του KOLARIDES INSTITUTE έχει πολύ καλά άρθρα."

Στέλιος Στυλιανού

Ισχυ από: EasyConsole | Δημιούργημα της: Dynamic Works