Η Ιστορία μας - 49 Χρόνια Εκπαιδευτικής Προσφοράς

Η Ιστορία μας - 49 Χρόνια Εκπαιδευτικής Προσφοράς

1970 - 1979

Το KOLARIDES INSTITUTE OF ACCOUNTANCY γεννιέται. Στην αρχή οι μαθητές μετρημένοι στα δάχτυλα. Τα μέσα περιορισμένα: μαυροπίνακας, κιμωλίες κτλ. Η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο φέρνει καλά αποτελέσματα και κερδίζεται μεγάλη εμπειρία στην τελειοποίηση της μεθόδου διδασκαλίας και στις σημειώσεις που την υποστηρίζουν.

 

Τα ικανοποιητικά αποτελέσματα προσφέρουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το όραμά μας. Πέραν των πεντακοσίων επιτυχιών αφήνουν παρακαταθήκη μια δεκαετία που θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία ενός Ινστιτούτου-φαινόμενο στην Κυπριακή κοινωνία.

 

1980 - 1989

Μπήκαμε αισίως στη δεύτερη δεκαετία ζωής μας! Μια δεκαετία που μας βρίσκει να μετακομίζουμε σε μεγαλύτερο κτίριο με περισσότερες αίθουσες διδασκαλίας και να έχουμε περισσότερους μαθητές. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό επακόλουθο των ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων των μαθητών μας στις εξετάσεις τους.

 

Υπηρετώντας την αποστολή μας κατανούμε τις ανάγκες των μαθητών μας και έτσι αναβαθμίζουμε την τεχνολογία μας. Εισάγουμε τα overhead projectors και με τη σωστή χρήση της τεχνολογίας αυτής εξοικονομούμε χρόνο και έχουμε ωφέλιμα αποτελέσματα. Γίνονται προσλήψεις προσωπικού πλήρους απασχόλησης και το διδακτικό προσωπικό μας αυξάνεται δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα ομαδικής εργασίας που οραματιστήκαμε για να επιτύχουμε μαζί τους στόχους του Ινστιτούτου.

 

Παράλληλα γεννιόνται και οι KOLARIDES INSTITUTE PUBLICATIONS, οι οποίες μέλλουν να γίνουν από τις πιο αξιόπιστες και πρακτικές στην κατηγορία τους στην Κύπρο. Γραπτές οδηγίες για τη διδακτέα ύλη, κατάλληλα επιλεγμένες ασκήσεις. Είναι το κομμάτι που συμπληρώνει την πετυχημένη μέθοδο διδασκαλίας του Ινστιτούτου Λογιστικής Κολαρίδη και το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

 

Επακόλουθο της οργάνωσης, προόδου και προσεγμένης δουλειάς μας είναι να αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα βραβεία στις εξετάσεις λογιστικής του LCCI για μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις από μαθητές του Ινστιτούτο του.

1990 - 1999

Η τρίτη δεκαετία ζωής μπορεί και να χαρακτηριστεί ως χρυσή' δεκαετία' του Ινστιτούτου! Γίνεται επέκταση των αιθουσών διδασκαλίας, αναβάθμιση υπόλοιπων αιθουσών καθηγητών και προσωπικού. Οι διοργανώσεις πάρτυ και χορών του Ινστιτούτου σε γνωστό ξενοδοχείο και κινηματοθέατρο ήταν εκδηλώσεις που συνόδεψαν τα επιτυχημένα αυτά χρόνια.

 

Επιτυχίες που συγκλόνισαν πραγματικά. Πέραν των πέντε χιλιάδων. Μαθητές του KOLARIDES INSTITUTE OF ACCOUNTANCY κατακτούν τα περισσότερα Παγκόσμια και Παγκύπρια Βραβεία από κάθε άλλο εκπαιδευτικό φορέα ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο. Επιδόσεις πρωτοφανείς και αξεπέραστες μέχρι σήμερα.

 

Το Ινστιτούτο γίνεται το μεγαλύτερο στο είδος του στην Κύπρο με τα καλύτερα και περισσότερα αποτελέσματα σε όλο τον ανταγωνισμό. Τα KOLARIDES INSTITUTE PUBLICATIONS γίνονται από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος τους με πολύ μεγάλη ζήτηση από κυβερνητικούς και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης.

 

2000 - 2009

Σαράντα χρόνια KOLARIDES INSTITUTE OF ACCOUNTANCY. Αρκετά μεγάλος και ικανοποιητικός αριθμός επιτυχιών είναι η παρακαταθήκη για τη δεκαετία που μας μπαίνει. Παράλληλα όμως έχουμε και σημαντικές αλλαγές κυρίως στην τοποθεσία και στρατηγική του Ινστιτούτου.

 

Όταν ένας οργανισμός μπαίνει αισίως σε μια τέταρτη δεκατία ζωής μπορεί από μόνο του να θεωρηθεί επιτυχία. Όμως για το KOLARIDES INSTITUTE OF ACCOUNTANCY και το ύψος του πήχη που από μόνο του έθεσε, ήταν μια δεκαετία που μεγάλες προκλήσεις αντιμετωπίστηκαν με δραστικές κινήσεις.

 

Κατά το 2008 η Διοίκηση του Ινστιτούτου ενισχύεται και αποφασίζεται ανασύνταξη και ενδυνάμωση στρατηγικής και δυνάμεων ώστε να δημιουργηθούν στα χρόνια που μας έρχονται Παραρτήματα κατάλληλα που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ενδιαφερομένων και μαθητών μας, όπως επίσης και να αναπτυχθούν ο κατάλληλες Λογιστικές Πιστοποιήσεις και Εκπαίδευση που να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τα θέλω της αγοράς.

 

Προετοιμασία Παγκυπρίων Εξετάσεων: Λογιστική και Προετοιμασία Παγκυπρίων Εξετάσεων: Πολιτική Οικονομία, Sage Computerised Accounting Training προστίθονται στην γκάμα των υπηρεσιών του Ινστιτούτου. Το όραμα είναι το ίδιο: "Η προσφορά της καλύτερης δυνατής λογιστικής εκπαίδευσης στην Κύπρο'

 

Το 2003 γίνεται μετακόμιση του Ινστιτούτου από την ιστορική του τοποθεσία στο κέντρο της Λευκωσίας και ξεκινά προσφορά όλων των υπηρεσιών και προϊόντων μας στο νέο Παράρτημα Στροβόλου. Το 2007 ανοίγει το Παράρτημα Πέρα Χωριού-Νήσου. Η ιστορία συνεχίζεται...

Αντώνης Λογίδης "'Η φοίτηση μου στο KOLARIDES INSTITUTE και η επιτυχία μου στο LCCI Higher στην Γ' Γυμνασίου καθόρισε τη μετέπειτα εκπαιδευτική και επαγγελματική μου πορεία."

Αντώνης Λογίδης (ACA, FCA),
Συνέταιρος
Grant Thornton (Cyprus) Ltd
Ζήνωνας Κληρίδης "Συγχαρητήρια για το έργο και επιτυχία του KOLARIDES INSTITUTE το οποίο έχει καθιερωθεί, και σήμερα είναι ένα από τα πλέον γνωστά brand names της Κύπρου. Σας εύχομαι από καρδίας με την νέα τεχνολογία να το κάνετε, γιατί όχι, παγκόσμιο."

Ζήνωνας Κληρίδης,
Λειτουργός ...
Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου "Αν και διαμένω μόνιμα στη Λάρνακα επέλεξα το KOLARIDES INSTITUTE για σίγουρη επιτυχία και διαπίστωσα πως έχει από τους πιο έμπειρους καθηγητές στο είδος τους."

Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου,
Πλήρωμα Αεροσκάφους
Κυπριακές Αερογραμμές
Demetris Rotis "Είμαι έκπληκτος από τις επιτυχίες των φοιτητών σας. Μπράβο!"

Δημήτρης Ροτής,
Δικηγόρος
Andreas Neokleous & Co LLC
Αντώνης Γεωργιάδης "Το KOLARIDES INSTITUTE είναι πολύ βοηθητικό για όσους νέους θέλουν να εργαστούν στον χώρο της λογιστικής."

Αντώνης Γεωργιάδης,
Συνταξιούχος
Κυπριακές Αερογραμμές
Δήμητρα Ελευθερίου "Πολύ καλή και ευκολόχρηστη ιστοσελίδα."

Δήμητρα Ελευθερίου,
Marketing Executive
Fileminders Ltd
Νάκης Τρύφωνος "Πολύ καλή και επαγγελματική ιστοσελίδα."

Νάκης Τρύφωνος,
Head - Physical Security Department
Marfin Laiki Bank
Γεωργία Χειμωνίδου "Η συνεργασία με το KOLARIDES INSTITUTE σε θέματα αναβάθμισης της εταιρικής του ταυτότητας, αποδείχτηκε οφέλιμη και για τα δύο μέρη. Μαζί, καταφέραμε να δώσουμε μια φρέσκια προσέγγιση, του είδη αναγνωρισμένου εταιρικού του ονόματος και προφίλ, χωρίς να αλλοιωθεί η εικόν ...
Ibaa Meibar "Εργαζόμενη στο KOLARIDES INSTITUTE βρήκα ένα κράμα επαγγελματισμού και φιλικότητας. Θαυμάζω τον τρόπο που οι Καθηγητές φέρονται στους φοιτητές με σεβασμό και αγάπη και η Διοίκηση πάντα στοχεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων."

Ibaaa Ghafari Meibar
Administration & ...
Simon Aynedjian "Εξαιρετικής ποιότητας newsletters. Συγχαρητήρια."

Simon Aynehian,
Γενικός Διευθυντής
Emedia Λτδ (μέλος GAP Vasilopoulos Group)
Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου "Τα newsletters σας είναι υψηλής ποιότητας. Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και εξαιρετικές συστάσεις βιβλίων. Καλή συνέχεια!"

Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου,
Sales & Marketing Manager,
Energy Intel Services Ltd
"Πάρα πολύ καλό newsletter! Εκπροσωπεί άψογα την ολιστική προσέγγιση της γνώσης μεσα απο την αγάπη για τα μαθηματικά με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον πολιτισμό και στην εξέλιξη του πνεύματος."

Ελευθερία Ηρακλέους
"Πολύ καλή η ποιότητα της ιστοσελίδας και του newsletter σας!"

Eleonora Krapchetova,

Pennville Holdings Ltd
"Το newsletter του KOLARIDES INSTITUTE έχει πολύ καλά άρθρα."

Στέλιος Στυλιανού

Ισχυ από: EasyConsole | Δημιούργημα της: Dynamic Works