Εκπαίδευση, Λογιστικές Πιστοποιήσεις

GCE A-Level: Accounting

GCE A-Level: Accounting Ο τίτλος αυτός είναι κατάλληλος για υποψήφιους που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε τμήματα μιας επιχείρησης που ασχολούνται με την καταγραφή οικονομικών συναλλαγών. Είναι μια καλή πορεία εξέλιξης προς το LCCI ...

LCCI Level 3 IAS: Certificate in Accounting

LCCI Level 3 IAS: Certificate in Accounting Ο τίτλος αυτός είναι κατάλληλος για υποψήφιους που εργάζονται ή προετοιμάζονται για να εργαστούν έχοντας υψηλό επίπεδο αυτονομίας στο οικονομικό τμήμα μιας επιχείρησης, και να είναι υπεύθυνοι για συμμετοχή στην ...

LCCI Level 2 IAS: Certificate in Bookkeeping and Accounting

LCCI Level 2 IAS: Certificate in Bookkeeping and Accounting Ως πορεία εξέλιξης από το LCCI Level 1 IAS: Certificate in Bookkeeping, ο τίτλος αυτός κτίζει πάνω στη γνώση και τις δεξιότητες που αναπτύχθηκαν στο συγκεκριμένο επίπεδο. Ο τίτλος είναι κατάλληλος για υποψήφιους που ...

LCCI Level 1 IAS: Certificate in Bookkeeping

LCCI Level 1 IAS: Certificate in Bookkeeping Ο τίτλος αυτός είναι κατάλληλος για υποψήφιους που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε τμήματα μιας επιχείρησης που ασχολούνται με την καταγραφή οικονομικών συναλλαγών. Είναι μια καλή πορεία εξέλιξης προς το LCCI ...

Προετοιμασία για Παγκύπριες Εξετάσεις: Λογιστική

Προετοιμασία για Παγκύπριες Εξετάσεις: Λογιστική Η Λογιστική είναι μάθημα επιλογής που μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι για τον οικονομικό κύκλο για τα πανεπιστήμια Ελλάδας, τον κλάδο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computers) στο ΑΤΙ, το Πανεπιστήμιο Κύπρου κλπ.

Παγκύπριες Εξετάσεις: Πολιτική Οικονομία

Παγκύπριες Εξετάσεις: Πολιτική Οικονομία Η Πολιτική Οικονομία είναι μάθημα επιλογής που μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι για τον οικονομικό κύκλο για τα πανεπιστήμια Ελλάδας, τον κλάδο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computers) στο ΑΤΙ, το Πανεπιστήμιο Κύπρου κλπ.

Accounting Lessons for A, B, C Lyceum students: First, Second and Third Grade

 

Αντώνης Λογίδης "'Η φοίτηση μου στο KOLARIDES INSTITUTE και η επιτυχία μου στο LCCI Higher στην Γ' Γυμνασίου καθόρισε τη μετέπειτα εκπαιδευτική και επαγγελματική μου πορεία."

Αντώνης Λογίδης (ACA, FCA),
Συνέταιρος
Grant Thornton (Cyprus) Ltd
Ζήνωνας Κληρίδης "Συγχαρητήρια για το έργο και επιτυχία του KOLARIDES INSTITUTE το οποίο έχει καθιερωθεί, και σήμερα είναι ένα από τα πλέον γνωστά brand names της Κύπρου. Σας εύχομαι από καρδίας με την νέα τεχνολογία να το κάνετε, γιατί όχι, παγκόσμιο."

Ζήνωνας Κληρίδης,
Λειτουργός ...
Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου "Αν και διαμένω μόνιμα στη Λάρνακα επέλεξα το KOLARIDES INSTITUTE για σίγουρη επιτυχία και διαπίστωσα πως έχει από τους πιο έμπειρους καθηγητές στο είδος τους."

Μαρίτσα Πολυκάρπου-Ιωάννου,
Πλήρωμα Αεροσκάφους
Κυπριακές Αερογραμμές
Demetris Rotis "Είμαι έκπληκτος από τις επιτυχίες των φοιτητών σας. Μπράβο!"

Δημήτρης Ροτής,
Δικηγόρος
Andreas Neokleous & Co LLC
Αντώνης Γεωργιάδης "Το KOLARIDES INSTITUTE είναι πολύ βοηθητικό για όσους νέους θέλουν να εργαστούν στον χώρο της λογιστικής."

Αντώνης Γεωργιάδης,
Συνταξιούχος
Κυπριακές Αερογραμμές
Δήμητρα Ελευθερίου "Πολύ καλή και ευκολόχρηστη ιστοσελίδα."

Δήμητρα Ελευθερίου,
Marketing Executive
Fileminders Ltd
Νάκης Τρύφωνος "Πολύ καλή και επαγγελματική ιστοσελίδα."

Νάκης Τρύφωνος,
Head - Physical Security Department
Marfin Laiki Bank
Γεωργία Χειμωνίδου "Η συνεργασία με το KOLARIDES INSTITUTE σε θέματα αναβάθμισης της εταιρικής του ταυτότητας, αποδείχτηκε οφέλιμη και για τα δύο μέρη. Μαζί, καταφέραμε να δώσουμε μια φρέσκια προσέγγιση, του είδη αναγνωρισμένου εταιρικού του ονόματος και προφίλ, χωρίς να αλλοιωθεί η εικόν ...
Ibaa Meibar "Εργαζόμενη στο KOLARIDES INSTITUTE βρήκα ένα κράμα επαγγελματισμού και φιλικότητας. Θαυμάζω τον τρόπο που οι Καθηγητές φέρονται στους φοιτητές με σεβασμό και αγάπη και η Διοίκηση πάντα στοχεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων."

Ibaaa Ghafari Meibar
Administration & ...
Simon Aynedjian "Εξαιρετικής ποιότητας newsletters. Συγχαρητήρια."

Simon Aynehian,
Γενικός Διευθυντής
Emedia Λτδ (μέλος GAP Vasilopoulos Group)
Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου "Τα newsletters σας είναι υψηλής ποιότητας. Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και εξαιρετικές συστάσεις βιβλίων. Καλή συνέχεια!"

Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου,
Sales & Marketing Manager,
Energy Intel Services Ltd
"Πάρα πολύ καλό newsletter! Εκπροσωπεί άψογα την ολιστική προσέγγιση της γνώσης μεσα απο την αγάπη για τα μαθηματικά με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον πολιτισμό και στην εξέλιξη του πνεύματος."

Ελευθερία Ηρακλέους
"Πολύ καλή η ποιότητα της ιστοσελίδας και του newsletter σας!"

Eleonora Krapchetova,

Pennville Holdings Ltd
"Το newsletter του KOLARIDES INSTITUTE έχει πολύ καλά άρθρα."

Στέλιος Στυλιανού

Ισχυ από: EasyConsole | Δημιούργημα της: Dynamic Works